Antal lediga platser just nu: 3 st för män och 2 st för kvinnor på Comvia (Comestas Stödboende på Brobygatan i Malmö). 3 platser på Hermodsdal. 3 platser på Rosengård. Inga lediga platser på Kulladal. Uppdaterat: 2019-12-12.

Letar ni efter kollektiven?

Comesta ställde ut på MFG:s företagsmässa den 7:e feb!

Comesta ställde ut på MFG:s företagsmässa den 7:e feb!

Publicerades 10 Februari, 2018
Den 7:e februari så hade Malmö Företagsgrupper en mingelmässa på Malmö Arena i deras lokal, Palissad! Det var ett uppskattat arrangemang med närmre 50 utställare och Comesta var där. Comesta arbetar aktivt med att skapa möjligheter för våra klienter att komma ut i sysselsättning och våra två främsta syften med att ställa ut på mässan var att visa vem vi är samt att hitta nya företag som ser det vackra i att kunna hjälpa personer i utanförskap. Många intressanta möten där det kommer att resultera i ännu fler möten med ett antal företag som är villiga att finnas där och ingå i vårt nya koncept!  
Har ni en fråga eller något ni vill säga om nyheten?
Lämna då en kommentar så skriver vi tillbaka inom kort.