Antal lediga platser just nu: 3 st för män och 2 st för kvinnor på Comvia (Comestas Stödboende på Brobygatan i Malmö). 3 platser på Hermodsdal. 3 platser på Rosengård. Inga lediga platser på Kulladal. Uppdaterat: 2019-12-12.

Letar ni efter kollektiven?

Semestertider men förändringsarbetet på Comesta är i full gång!

Semestertider men förändringsarbetet på Comesta är i full gång!

Publicerades 14 Juli, 2017
Ja nu är det semestertider! Men som rubriken säger så är förändringsarbetet för Comesta och vårt nya koncept i full gång! Förändringarna är många och de sker givetvis alla för att vi ska ge våra boenden större möjligheter att leva ett drogfritt och meningsfullt liv! Vi arbetar såväl internt som externt och det kommer i september att presenteras mer specifikt här på hemsidan vad det är som sker. Men i korta drag så jobbar vi med att organisationen ska kunna ge våra boende ett stöd i mer än deras boende. Vår framgångsrika boendetrappa ska kompletteras av annat här i livet. Såsom sysselsättning, fritid och ett närmre samarbete med de organisationer och myndigheter som de boende kan komma i kontakt med! Vi önskar er alla en fin semester i den skånska sommaren och så på återseende i höst med nya friska tag!
Har ni en fråga eller något ni vill säga om nyheten?
Lämna då en kommentar så skriver vi tillbaka inom kort.