Antal lediga platser just nu: 3 st för män och 2 st för kvinnor på Comvia (Comestas Stödboende på Brobygatan i Malmö). 3 platser på Hermodsdal. 3 platser på Rosengård. Inga lediga platser på Kulladal. Uppdaterat: 2019-12-12.

Letar ni efter kollektiven?

Ännu en av Comestas boende på väg att flytta in i andrahandslägenhet!

Ännu en av Comestas boende på väg att flytta in i andrahandslägenhet!

Publicerades 20 Februari, 2019
I veckan var det dags för ytterligare en av våra boende att få flytta in i en MKB-lägenhet på ett andrahandskontrakt. Om han följer våra och MKB’s regler så kommer han att om 12 månader få ta över lägenheten i ett förstahandskontrakt. Vi har utvidgat våra rutiner så att de som flyttar ut i egna lägenheter ska vara bättre förberedda, bl.a. ställer vi krav på att de ska ha god ordning på sina skulder, gärna ha startat en skuldsanering samt ha en plan för sysselsättning i form av studier, praktik eller en anställning. Detta gör att chanserna ökar väsentligt för våra boende att kunna återgå till ett fungerande liv helt på egna ben. Vi önskar självklart denna boende all lycka till, precis som alla andra som går vidare i vårt boendekoncept!  
Har ni en fråga eller något ni vill säga om nyheten?
Lämna då en kommentar så skriver vi tillbaka inom kort.