Antal lediga platser just nu: 3 st för män och 2 st för kvinnor på Comvia (Comestas Stödboende på Brobygatan i Malmö). 3 platser på Hermodsdal. 3 platser på Rosengård. Inga lediga platser på Kulladal. Uppdaterat: 2019-12-12.

Letar ni efter kollektiven?

Min väg inom Comesta!

Min väg inom Comesta!

Publicerades 23 Oktober, 2018
Jag kom till Hermodsdal i början av februari 2018 och var på deras kollektiv, ett fördjupat motivationsboende, i fem veckor. Under dessa veckor gjorde vi en coachning av vad jag skulle börja ta tag i, som t.ex. att ringa Transportstyrelsen ang körkort samt ta kontakt med mina barn, vilket jag gjort. Sedan gjorde jag min kemiska historia. Den hade inte ändrats så mycket sen jag gjorde den på Minnesota.   Det som gjorde förändringen var att jag började ta ansvar för mig själv och allt som jag hade runtomkring. Jag var drogfri 2005 och det måendet har jag nu hittat tillbaka till.   Nu funkar allt för mig och jag har bott inom Comesta i 7 månader och väntar på en lägenhet som jag i slutändan kan ta över ett förstahandskontrakt på.   Tack för mig och ni gör ett kanonjobb för oss som behöver det!   Mvh Jonas E  
Har ni en fråga eller något ni vill säga om nyheten?
Lämna då en kommentar så skriver vi tillbaka inom kort.