Antal lediga platser just nu: 3 st för män och 2 st för kvinnor på Comvia (Comestas Stödboende på Brobygatan i Malmö). 3 platser på Hermodsdal. 3 platser på Rosengård. Inga lediga platser på Kulladal. Uppdaterat: 2019-12-12.

Letar ni efter kollektiven?

Last Night på Malmö Arena!  30 september

Last Night på Malmö Arena! 30 september

Publicerades 2 Oktober, 2017
I lördags så var boende och personal och tittade på konserten Last Night på Malmö Arena. En fantastiskt fin kväll! Lunds filharmoniska orkester tillsammans med Helsingborgs kammarkör totalt över 100 personer uppträdde! Detta hade inte varit möjligt utan en samarbetspartner! Tack till Lundalands filharmoniska orkester och deras dirigent Kristofer! Det var mäktigt att höra alla i publiken sjunga med, klappa med, vissla och humma tillsammans i Malmö Arena! Vet ingen publiksiffra men det ska ha varit över 3.000 i publiken! Så alla kom hem, nöjda och tillfredsställda i själen!
Har ni en fråga eller något ni vill säga om nyheten?
Lämna då en kommentar så skriver vi tillbaka inom kort.